![]() |
En Çok Sölenen Yalanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Çok Sölenen YalanlarBen zaten anlamıştım ![]() Önemli olan ruh güzelliği canım ![]() Senden başka kimseyi sevmedim ![]() Aaaa ![]() ![]() ![]() Abi İş Yarın tamam ![]() Öğle tatili yapmıyoruz ![]() Şimdi ben de seni arayacaktım ![]() Orijinal yedek parcası ![]() Telefon şehirler arasına kapalı abi be ![]() Burada torpil geçmez kardeşim ![]() Walla girilmez levhasını görmedim memur bey ![]() Yemeğe kalsaydınız ![]() Çok üzüldüm ![]() Her bedene uyar abla ![]() Davetliydik ama gitmedik ![]() Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi ![]() ![]() ![]() Herkese eşit zam yapıldı ![]() Hatırası var ![]() Sen herşeyin en iyisine layıksın ![]() Biz sadece arkadaşız ![]() O benim ağabeyim gibiydi ![]() Ben zaten böyle olacağını biliyordum ![]() Emrin olur ![]() Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim ![]() Bilsem söylemez miyim??? Ayıp ettin valla kimseye söylemem ![]() Kolay gelsin herkese ![]() Aradım valla yoktun ![]() ![]() ![]() Kusura bakma güzelim, bizde de hiç bozuk kalmadı ![]() Yolda lastik patladı ![]() Çok kolay bir ders ![]() ![]() Baba, bu dönem kitaplar çok tuttu ![]() Yedi göbekten İstanbul'luyuz ![]() Üç saatte Ankara'ya indik ![]() Çok yakın ahbabım olur ![]() Elimizde büyüdü ![]() Orada durumunu toparlamış ![]() ![]() Paranın ne önemi var muhim olan insanlık ![]() Abi sen kapat, ben hemen arıyorum ![]() Çocuğu gönderdim bile, birazdan sende ![]() İmkansız, daha ucuza bulamazsınız ![]() Şimdi seni düşünüyordum ![]() Makina bozuk ![]() Giyince açılır, merak etmeyin ![]() Seni sevdiğim için yapıyorum bunları ![]() Kapatmam lazım, ocakta yemek var ![]() En doğru, en hızlı, en detaylı haberler için bizi izleyin ![]() Biz demokrasinin bekçisiyiz ![]() Saat durmus, çalmadı ![]() Yok canım, benim değil, arkadaşlar unutmuş ![]() Biz de şimdi içeri girdik ![]() Biz de tam kapıdaydık ![]() Aaa, sana en az beş e-posta gönderdim, almadın mı? Sürekli arıyorum, düşmüyor ![]() Karım çok hasta, acil servise yetiştirmem lazım ![]() Oo hooo ![]() ![]() ![]() ![]() En geç haftaya hepsini öderim ![]() Arayacaktım ama işler çok yoğun, kafamı kaldıramıyorum ![]() Abi ikinci köprüde bir basmışım, kadran 225 ![]() Bir tanesi sorun çıkarsın, hepsini geri getir ![]() Benim köylüm, benim çiftçim, benim memurum ![]() Abla tabaklar tamamiyle ithal malıdır, kırılmaz ![]() Kurtarmıyor abla, bak inan zararına satıyorum ![]() Müşteri: Garson bey kadayıf taze mi? Garson: Tabii beyefendi, daha bu sabah çıktı ![]() Elimde kalmamış beyefendi, siz girmeden biraz önce son parçayı sattım ![]() Çok yakışmış ![]() ![]() ![]() Telefon kapalı değildi ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında sorular çok kolaydı ![]() Ben mi onu seviyormuşum ![]() ![]() ![]() ![]() Ders çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Canım bilerek olmadı ya ![]() ![]() Ben ders çalışsam ooohoo ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|