![]() |
Patlıcanlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcanlı PilavMalzemeler: - 360 gram koyun eti (kemikli) - 3 tatlı kaşığı tuz - 2 küçük boy patlıcan - 7 yemek kaşığı Sıvı yağ - 2 orta boy soğan - 4 yemek kaşığı margarin - 1 büyük boy domates - 2 tatlı kaşığı kara biber - 3,5 su bardağı su - 1,5 su bardağından biraz fazla pirinç Hazırlanışı: Eti altı parçaya böl, kısık ateşte kendi suyu ile 40 dakika pişirin, 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|