![]() |
Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl) |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)![]() Yakında gösterime girecek olan ve tarihini çarpıtmakta bu kadar ahlaksızca hareket eden show tv'deki ''muhteşem yüzyıl'' adlı dizi,tarihini ve kültürüne bir milletin ne denli ihanet içerisinde olabileceğinin kanıtı gibi boy göstermeye hazırlanıyor ![]() Senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı dizinin yayımlanan ilk fragmanın da,dizinin cariye kadınları ve Kanuni Sultan Süleyman arasındaki ilişkilerin irdeleneceği izlenimi verilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reyting uğruna yayımlanan dizilerle Türk aile yapısını deforme eden TV programlarına dünyanın ''Muhteşem Süleyman'' olarak adlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını konu alan ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı dizi eklendi ![]() ![]() ![]() Programın yayımlanmasıyla birlikte aşağıda vereceğimiz telefon,e-mail ve fax yoluyla dizinin gösterimden kaldırılması için şikayette bulunmak,tarihini ve kültürünü seven her bireyin görevi olmalıdır ![]() Şikayette bulunabileceğiniz telefon ve fakslar: Show Tv Tel : +90 212 355 01 01 +90 212 355 01 01 Show Tv Fax: +90 212 280 63 02 Show Tv E-mail: info@showtvnet ![]() Yapabileceklerimiz bununla sınırlı değil,söz konusu dizinin kanalında yayınlanmasına izin veren Mehmet Emin Karamehmet'in sahibi ve ortağı bulunduğu diğer firmaları da boykot etmeliyiz: ![]() 5 Ocak'ta gösterime girecek olan dizinin fragmanı; Kanuni Sultan Süleyman Belgeseli;
![]() |
![]() |
Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl) |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)evet diziyi iki defa izledim içler acısı bir yapım olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)ya arkadaşlar bende izledim inanın şok olmuş durumdayım Ben böyle beklemydum sank koca padişahın hayatı harem odasında bağlıydı ben beğenmedim
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
detay
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)bende izliorum çarpıtılmadı ise güzel bi dizi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)Ben bu diziyi hiç izlemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence çok abartılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gelelim konusuna şimdi gerçekleri gizliyemezsin ![]() ![]() 1 ![]() ![]() böyle bir ekolü günümüz belden altı ziyniyetle çalışan dizi mantığının nasıl kullanmasını bekliyordunuz? 2 ![]() ![]() şimdi dizi çekenlerin günümüz mantığını anladıysanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru cevap: "herhalde yaşadı" dediğinizi duyar gibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Ticari kaygı dururken gerçekleri kim ne yapsın ![]() ![]() bu işler böyle yürür 4 ![]() Bu belgesel, biyografi, tarihi veya bilmsel içerikli bir şey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
karamela
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)1 ![]() ben şunu ifade etmek istiyorum bu dizi sizin düşündüğünüz gibi sadece haremde çekilen bir dizi değil sadece zamanı çok uzatmıyorlar savaşları tek tek gösteriyor kaç şehit verdiğimizi kaç kişinin öldürüldüğünü savaşın ne kadar sürdüğünü tek tek anlatmakta neden sadece o boyuta takılıyorsunuz anlamıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)Eskiden yaptıkları programlar yüzünden TV kanallarına kızardım,bugün kız(a)mıyorum,çünkü kanallar arz ve talepe göre dizi,program yapıyorlar,aşkı memnunun tavan yaptığı bir ülkede milletin pisikolojisini anlamak hiçte zor değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
karamela
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)tarih filmleri hata kabul etmiyor haklısınız zira şunu gözardı etmezsek sorun olmaz tarihi bilip izlemek birde tarihi dizeden öğrenmek tarihi bilip izleyince zaten hatalar çıkıyor ortaya osmanlı nesli olarak arşivlerimiz çok zengin bilgiyi diziden edinmekten kaçınmalı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JOKER
|
![]() Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)Bende biraz izlemiştim diziyi o kadar abartılmamış bence ve izlediklerimin büyük bir bölümününde yaşandığına eminim, fakat denildiği gibi bazı konuların üzerine reyting kaygısından dolayı fazla eğililmiş ve abartılmış olabilir ![]() ![]() ![]() geçen gün FETİH filmine gittim gerçekten süper bişi yapmışlar bizim bu kadar güzel film yapabildiğimizi bilmiyordum gurur duydum darısı sonraki filmlere, sonuç olarak tarih zaten belli kitaplarda yazıyo ama bunu filme yada sinemaya taşırken gerçkten ne kadar uzaklaştığındır ![]() ![]() bu kadar tepki aldığına göre gayet başarılı ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|