![]() |
Erkekler Hamile Kalırsa... |
![]() |
![]() |
#1 |
jojo'slover
|
Erkekler Hamile Kalırsa...-mustafa abi neden yaptın be abi ![]() -karımı seviyorum ![]() -sen beni artık semiyosun mine ![]() -ya nerden çıkarıyorsun amma duygusallaştın selami ![]() -kolay gelsin efendin beş kiloluk yağ alabilir miyim -aa görmüyor musun hamileyim ben kaldıramam geç kendin al (kahvede okey oynarken) -aaaaaaaa ![]() -noldu mahmut abi -lan doğuruyorum galiba -yapma abi yaa tamda okey gelmişdi ![]() -baba oluyorum çaylar benden aaaaahhhhh ![]() -bugün baktırdım çocuk erkekmiş leyla -iyi ben işe gidiyorum -beni öpmeden mi ![]() ![]() -betül sana bir şey söyliycem ama utanıyorum ![]() ![]() -ben hamileyim galiba ![]() -alaaaaaah hey millet anne oluyorum ![]() -karıcım sana bir haberim var ![]() -nedir -müjde hamileyim ![]() -nerden çıktı bu çocuk şimdi bez parası carttı curttu senin sütünde çıkmaz slikon yapmak lazım bi dolu masraf -ayten ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() harika olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __aslııı!?? __efendim kerem ![]() ![]() __canım 70 lik rakı çekio !! __yuh hamilesin be sen ![]() ![]() ![]() ![]() __canım ne kızıyosun ,mehmetinde aşerme dönemi böle olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() __zaten sen hamile kalmadan öncede böleydin her huyun degişti nedense bi bu sabitt ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|