Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Bir Dönem Sona Eriyor! Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı!

Eski 11 Saat Önce   #1
Şengül Şirin

Bir Dönem Sona Eriyor! Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı!

Bir dönem sona eriyor! Cristiano Ronaldo futbolu bırakacağı tarihi açıkladı!
Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 2026 Dünya Kupası'nda da forma giyeceğini söyledi Portekizli yıldız ayrıca yaptığı açıklamada birkaç yıl içinde kariyerine son verebileceğini dile getirdi

Haber Merkezi
Bir dönem sona eriyor! Cristiano Ronaldo futbolu bırakacağı tarihi açıkladı!

950 golle futbol tarihinin en golcü futbolcusu olan Cristiano Ronaldo, kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdürüyor

Şu an 40 yaşında olan Portekizli oyuncu, katıldığı bir etkinlikte emeklilik tarihini açıkladı

"BİR VEYA İKİ YIL SONRA FUTBOLU BIRAKACAĞIM"

Futbolda zamanın çok hızlı geçtiğini belirterek söze başlayan Ronaldo, "Yakında futbolu bırakacağım, yani 10 yıl sonra Hayır, şaka yapıyorum Şu an sadece yaşananlardan keyif almaya bakıyorum Biliyorsunuz, belli bir yaşa geldiğinizde futbolda zaman çok hızlı geçer Şu an kendimi iyi hissediyorum Gol atıyorum, fiziksel açıdan iyi durumdayım Milli takımda da gayet iyi iş çıkarıyorum Ama dürüst olmak zorundayım, bir veya iki yıl sonra futbolu bırakacağım" ifadelerini kullandı

"ANI YAŞAMALIYIZ"

Başarılı oyuncu, 2026 Dünya Kupası hakkında kendisine yöneltilen soruya ise, "2026 Dünya Kupası benim son turnuvam olacak; çünkü 41 yaşında olacağım Futbola her şeyimi verdim 25 yıldır bu oyunu oynuyorum Kulüp kariyerimde de milli takım kariyerimde de birçok rekor kırdım Çok gururluyum O zaman anın tadını çıkaralım, anı yaşayalım" diyerek cevap verdi

"BEN DE BİR SUUDİYİM"

Futbol ve turizm üzerine konuşan Ronaldo "Bu projeye inanıyorum, lige ve insanlarına inanıyorum Suudi Ligi son üç yılda muazzam şekilde büyüdü Bu ligin geleceği çok parlak Suudi halkının futbola olan tutkusu çılgınca Turizm de son yıllarda inanılmaz büyüdü Bu yüzden mutluyum, bunun bir parçasıyım Suudilere hep söylediğim gibi: Ben de bir Suudiyim" dedi

"ÇOK FARKLI BİR JENERASYON VAR"

Ronaldo, konuşmasına oğlu Cristiano Jr'dan bahsederek son verdi Portekizli süperstar, "İnsanoğlu kimsenin kendisinden daha iyi olmasını istemez Ama ben çocuklarımın benden daha iyi olmasını istiyorum Onları asla kıskanmam Ama onların üzerinde baskı kurmak istemem, onların mutlu olmalarını istiyorum Hangi sporu yaptıkları önemli değil Mutlu ve özgür olmalılar Benim yaşadığım baskıyı yaşamaları iyi olmaz, çünkü bu çok fazla Onlar yeni ve farklı bir jenerasyon Farklı düşünüp farklı yaşıyorlar Ama bir baba olarak her zaman onların yanındayım ve ne olursa olsun onları destekleyeceğim" dedi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com