![]() |
'Dışarı Alışamadım, Cezaevindeki Hayatı Arıyorum' Deyip Dehşet Saçtı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 'Dışarı Alışamadım, Cezaevindeki Hayatı Arıyorum' Deyip Dehşet Saçtı'Dışarı alışamadım, cezaevindeki hayatı arıyorum' deyip dehşet saçtı Ulus'taki Kurtuluş Savaşı Müzesi önünde geçen yıl 24 Mayıs'ta saat 05 ![]() ![]() ![]() Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsmail Tek hakkında 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan iddianame düzenlenip, dava açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'BİR OLAY YAPIP İÇERİYE GİRECEĞİM DEDİ' Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık İsmail Tek ve Güner ailesinin avukatı katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'BENİM İÇİMDE ÖLDÜRME HİSSİ YOKTU' Tanık beyanının ardından söz alan sanık İsmail Tek ise "Büyüklerime karşı açık sözlüyüm; çocukluktan beri hapiste yattım, dışarıya alışamadığım doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanık beyanının ardından mahkeme başkanı, dosyadaki eksik hususların giderilmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedip, duruşmayı 11 Haziran'a erteledi ![]() Tanımadığı kişiyi öldüren sanık: Birilerini öldürme isteğim vardı Tanımadığı kişiyi 7 yerinden bıçakladı! Katilden korkunç ifade
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|