|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2024, alıyor, başvuru, belediyesi, büyükşehir, detayları, haziran, İstanbul, işte, personel, tarihi |
![]() |
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alıyor! Son Başvuru Tarihi 25 Haziran 2024. İşte Başvuru Detayları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alıyor! Son Başvuru Tarihi 25 Haziran 2024. İşte Başvuru Detaylarıİstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alıyor! Son başvuru tarihi 25 Haziran 2024 ![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A ![]() ![]() ![]() İşte başvuru şartları ve detaylar: - Eğitim Seviyesi: Adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir ![]() - Fiziksel Şartlar: Kapalı alan ve yükseklik korkusu olmayan adaylar tercih edilmektedir ![]() - Eğitim: Kapalı alan ve yükseklikte çalışma eğitimini tamamlamış veya bu eğitimi alabilecek durumda olmak gerekmektedir ![]() - Adli Sicil: Adayların adli sicil ve arşiv kayıtlarının temiz olması şarttır ![]() Başvurular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi kariyer sitesi üzerinden yapılacaktır ![]() ![]() ![]() Başvuru sürecinde dikkat edilmesi gerekenler şunlardır: - İBB kariyer sitesindeki başvuru formunun eksiksiz doldurulması önemlidir ![]() - Diploma, kimlik fotokopisi ve adli sicil kaydının başvuruya eklenmesi gerekmektedir ![]() - Kapalı alan ve yükseklikte çalışma eğitim belgelerinin sunulması da başvuru sürecinde önemlidir ![]() Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları ve süreci detaylı olarak incelemesi ve gereken adımları eksiksiz bir şekilde takip etmesi önemlidir ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|