![]() |
Kaşarlı Pide |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kaşarlı PideKaşarlı Pide Malzemeler
Öncelikle kıyma harcı için; soğanı, domatesi, biberi doğrayın ![]() ![]() Hamuru için; yumurta akını, light sütü, yulaf kepeği karışımını ve süt tozunu karıştırıp, çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırının üste yakın bölümüne yerleştirin, güçlendirmede kaşarı piştikten sonra ilave edip 5 dakika daha fırında bekletebilirsiniz ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|