![]() |
Tripkolic - Bırak Bari Ben Seveyim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolic - Bırak Bari Ben Seveyim SeniAğlamaksa ağlamak bak bugünde ağlarım Güldüğüm tek güzel şey bak yanımda dostlarım Kelimelerde söylediğin bir melike özledim Özlediğim hep yanımda bende kaldı gözlerin Sözlerimde bir hayır var hayr-ı şerde sakladım Her gün aynı senaryoda oynayan meraklarım Son bu perde açıldı ve figürandım anladım Ellerimden ellerimi bırakmaz dün anladım Bugünlerde yazdığım bu şarkılarda söyledim Fuss speed neden bugün bak bugün doğum günün Anladıysan sözlerim yeterli bak bugün o gün O gün geldi işte böyle konuştuk biz her şeyi Sarmaşıklar sarmış seni salmış dört bir yana İstediğin oldu işte ne dert var ne tasa Sevgiler bizim olsun şükrettim ben Allaha Bende aynı duygular var hislerim yeter bana Sevgiler yalan dolansa bırak bari ben seveyim seni İstediğini düşün fark etmez yalandan ağlanmaz ki (x2) Ağlamaksa ağlamak bak bugünde ağlarım Gözümün içine bakamz ki yalancı dostlarım Gelmesen mühim değil vurmayın yeter dedim Ben bugünde tek değil sağ tarafta kardeşlerim Yaşadıklarım bir hayal kurgular yanlış oldu Ayaklarda yok mecal beyazlar siyah oldu Gözlerimde yaşmı var bulutlar pınar oldu Sende insanlıkmı var insanlar beni vurdu Her ne kadar anlatırsam anlamam de her şifte Yoluma gelme istemez be uzakta kal öylece Seninle kalmaz bigün bir umutta gölgede Kulaklarda gök gürültü çakar şimşek üstüme Sarmaşıklar sarmış seni salmış dört bir yana İstediğin oldu işte ne dert var ne tasa Sevgiler yalan olsun istediğini bul yaşa Bende aynı duygular var hislerim yeter bana Sevgiler yalan dolansa bırak bari ben seveyim seni İstediğini düşün fark etmez yalandan ağlanmaz ki (x2) Ağlamaksa ağlamak bak onurlu ol yeter İstemessen istemem ben üstümden bir yük iner Artık konuşma sus yeter sevenler hep sever Bak Bugünde istediği kadar gelsin be ölümler Saaller geçer mi bilmem gölge düştü üstüme İster gel ister gelme sevgi kaldı özleme Sözümde söz benim bak , alıştım gölgeme Akşamları terk eder gider güneşde bak öyle Sen öyleysen ben böyle satırlarda hatıran İstemem ben öyle kal , gurur yarım kalan Senin mi benimkimi hayat dediğin dünya Bu kaçıncı gördüğüm , bak kaçıncı rüya Sarmaşıklar sarmış seni salmış dört bir yana İstediğin oldu işte ne dert var ne tasa Sevgiler yalan olsun istediğini bul yaşa Bende aynı duygular var hislerim yeter bana Sevgiler yalan dolansa bırak bari ben seveyim seni İstediğini düşün fark etmez yalandan ağlanmaz ki (x2) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|