![]() |
İspanaklı Piliç Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Piliç Göğsü500 gr ![]() 1/4 tatlı kaşığı kekik 1/4 tatlı kaşığı tuz Peynirli ıspanak harcı için: 1 adet orta boy ince doğranmış soğan 1 çorba kaşığı Tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr ![]() 125 gr ![]() 60 gr ![]() 1 tutam kıyılmış fesleğen 1 tutam karabiber Sos için 1/4 su bardağı yoğurt (tercihen yarım yağlı) 1 çorba kaşığı üzüm sirkesi 1/4 tatlı kaşığı tuz 1 adet domates (kabuğu soyulup çekirdekleri çıkarılmış, ince doğranmış) Hazırlanışı Harcı hazırlamak için, tereyağı ve zeytinyağını kalın dipli bir tavaya koyup, orta hararetli ocakta tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için yoğurt, sirke ve tuzu bir kasede karıştırıp, üstünü ince kıyılmış domates parçaları ile süsleyin ![]() Fırınınızı 190C' ye ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi fırından alıp bir kaç dakika ılımaya bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|