![]() |
Eski Eşyalar Ve Degerlendirme Şekilleri. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Eşyalar Ve Degerlendirme Şekilleri.GAZETEDEN TABURE ![]() ESKİ DEGİLERDEN DUVAR SÜSLERİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt Kabından Dikiş Kutusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÜGME KELEBEK Düğme ve keçe kumaşı kullanarak yapılmış kelebekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KUŞ KAFESİNDEN ABAJUR ![]() ŞİŞE VE MASA ÖRTÜSÜYLE NE YAPABİLECEGİNİZE Bİ BAKIN iki ana malzemesi var ![]() ![]() ![]() ![]() icine minik bir isik koydugunuzda ise, harika gorunumlu bir sus olup cikiyor ![]() ![]() ![]() ESKİ MONİTÖRDEN Bİ KEDİ EVİ! ![]() ![]() Fikir gerçekten basit ve enerji tasarrufu adına çok önemli ![]() Gerçi gerçen bakanlarımızda ışıl ışıl bir salonda bu konuya işaret ettiler çok güzel oldu ![]() Ama kendi adımıza birşeyler yapmak şart oldu artık ![]() Ölü floresanların içindeki gazdan faydalanmak amaç ![]() Toplayıp birleştirip içine de lamba yakmışlar böylece daha az enerjiyle daha çok ışık olmuş ![]() ![]() ESKİ TAVADAN SAAT ![]() ![]() Bu kitap, daha doğrusu insanlar öyle sansınlar diye hazırlanmış kitap şeklinde saklama kabıda diyebiliriz ![]() ![]() kagıttan lamba Resimdeki Lambayı yapmak için origamiye biraz merakınız ve yeteneğiniz olması lazım ![]() ![]() ![]() İnternette dolaşırken bazen ilginç, bazen güzel, bazende gerçekten işe yarar ve daha önce neden düşünmedim dediğim şeylerle karşılaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten bunu düşünen çok iyi düşünmüş ![]() ![]() HAVLUDAN KEDİ YAPIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi tasarımını yapabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PET ŞİŞELERDEN ÇANTA YAPIMI ![]() Resimde gördüğünüz iki plastik şişenin alt kısımlarını kesip fermuar dikmişler ![]() Sonuçta evde ve iş yerimizde kullanabileceğimiz pratik,basit ve şık bir çanta ortaya çıkmış ![]() Benim ilk aklıma gelen kullanım şekli, örgü yumaklarınızı içine koyabilir üsttende bir delik açabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|