|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aya, fragmanı, moonfilmin, tanıtım, uçurfly |
![]() |
Beni Aya Uçur-Fly Me To The Moon-Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Aya Uçur-Fly Me To The Moon-Filmin Tanıtım FragmanıBeni Aya Uçur-Fly Me To The Moon Yapım : 2008, Belçika Tür : Animasyon / 3 Boyutlu / Aile / Macera Yönetmen : Ben Stassen Seslendirenler : Robert Patrick, Tim Curry, Christopher Lloyd, Philip Bolden, Adrienne Barbeau, Nicollette Sheridan, Ed Begley Jr ![]() Yapımcı : Ben Stassen Müzik : Ramin Djawadi Dağıtım : r Film Süre : 1 saat, 24 dk ![]() Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008 Özet Büyükbabası gibi bir maceraperest ve kahraman olmak isteyen sinek Nat, isteksiz 2 arkadaşını ikna ederek Apollo 11 ile Aya gitmeye karar verir ![]() ![]() Bir TV kanalında astronotların arkasından dünyaya el sallayan sinekler hem ailelerini telaşlandırır hem de Rusyada televizyon seyreden sinekleri kıskançlıktan delirtirler ![]() Rus sinekler, Amerikan kahramanlarımızın tamamlamaya çalıştıkları görevi sabote etmek için hemen Yegor adında sinsi bir ajanla anlaşırlar ![]() Natin büyükbabası, 50 sene önce Pariste aşk yaşadığı güzel Rus sineği Nadia ile mucizevi bir şekilde bir araya gelir ve Nadia, Rus sineklerin alçakça planından Büyükbabayı haberdar eder ![]() ![]() Bu sırada, uzaygemisinde felakete yol açabilecek bir kısa devre sorunu, Nat ve arkadaşı I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya, görevin tamamlanmasını sağlayan 3 küçük sinekten habersizdir ama sinek arkadaşlarımız evlerine kahraman olarak dönmüştür ve herkesi içine alan ortak bir söylemde buluşurlar: “Her zaman macera! Hayalperestler rüzgarda savrulur mu? Asla!!” Beni Aya Uçur Resimleri |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|