![]() |
İntizam-İ Kelam - Selametle Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Selametle Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Selametle Söz ver Bir kez olsun ardına bakmayan bu adamı affedeceğine Tarifesiz yolu bana çıkacak gibi değil ama bakma benim güldüğüme İçim kan ağlar, çoğalır bi de kalbime akacakmış gibi çağlar Dört bi yanımda senden izler var örmüş bilmeden kaderimi ağlar Marifet değil, Gönlümü ifa etsen bile ben buna razıyım Hor görüp karşı tutma sakın Bana bi şans daha ver hadi günleri sayalım Kolay olmaz bilirim bu meret seni tefe koymak için bekler pusuda Dereleri görmeden paçaları sıvama en kötü günümde kaldım huşuda Nakarat Giden günüm gelsin gerilere Ben bilmeden düşmüşüm peşine Her halimi sorduğunda farklı cevaplar vermek için birine Sorsan Bana bir şeyler oluyor bugün ah gönül bi çare Ellerim uzanmaz bi kere de yare Sen sağ kal ben selametinle Döndüm bak geriye her şeyi bırakıp bakmadım geriye Söndüm bir mum gibi yaksınlar beni bi kenara koysunlar Ne bilirsin sen halimi benden daha iyi söyle Ellerim uzanmaz bi kere de yare Sen sağ kal ben selametinle Sana kolay gelir tabi Kalbi silip atıp yerine boş bi kalp doldurmak Farkına var sen Aşk nelere mi kadir sana şart bunu bana sormak Sana değilse kimedir bu aşk Kime ikamet eder bi de bunu bilsen sen Sonu bana çıkan her yol mübah ve şart koşulum var,şaşma yolumdan Şaheserlerim Dinlediklerin benim eserim,beni bana getirin Baştan yazmalıyım kalbe hitap eden sözlerimi Vurmalı kalpleri Yerinden oynatır aşk üçgenimi Gör seni seveni aç gözlerini Terk ederim ben bu şehri yemin olsun senin uğrana çaktım kibriti Nakarat Giden günüm gelsin gerilere Ben bilmeden düşmüşüm peşine Her halimi sorduğunda farklı cevaplar vermek için birine Sorsan Bana bir şeyler oluyor bugün ah gönül bi çare Ellerim uzanmaz bi kere de yare Sen sağ kal ben selametinle Döndüm bak geriye her şeyi bırakıp bakmadım geriye Söndüm bir mum gibi yaksınlar beni bi kenara koysunlar Ne bilirsin sen halimi benden daha iyi söyle Ellerim uzanmaz bi kere de yare Sen sağ kal ben selametinle Giden günüm gelsin geriye Bilmeden de düştüm peşine Bişeyler oluyo gönül biçare Sen sağ kal ben selametle |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|