![]() |
İntizam-İ Kelam - Tebessüm Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Tebessüm Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Tebessüm Günlerim aylara hasret ve gel sen bana biraz aylardan bahset ![]() ![]() ![]() ben bugün ağlarken yanı başımda baktım heryere dolmuş kasvet ![]() ![]() ![]() yardımım gerek ihticana,bilerek davran hadi nolursun gayret sarfeyle ![]() ![]() ![]() beni kötülüklerden yadeyle,affet ![]() ![]() ![]() şimdi yollarımda senden izler,söyle beni benden başka kim izler ![]() ![]() ![]() sordum kendime insan içindeki masum çocuğu,nasıl gizler! cevabı çok basit oldu ağlarken hiçbizaman yanımda yoktun sen ![]() ![]() ![]() gönlümü kaptırdım sandım baktım yarı yolda sana sapmışım ben ![]() ![]() bak bu ahval hiç değişmiyor ![]() ![]() kalmadı derman zor çekilmiyor sensiz sabahlar ![]() ![]() ![]() bir tebessümün inan ki yeter! son demiştin amma son değil bu maharet ![]() ![]() ![]() geç de olsa yerini bulacak adalet ![]() ![]() ![]() bir tebessümünde aniden bu gözyaşım diner! vicdanına söz dinlet,yani onunla bi kaç saatini yine kaybet ![]() ![]() ![]() mirasına konma telaşındakilerden farkım var bunu hisset ![]() ![]() ![]() desteğim olmadan ne yaptın ki,şimdi şarkılarında ben mi yericen ![]() ![]() ![]() ben hünkarım bu alemde yeri gelecek emrime itaat edicen ![]() ![]() ![]() fecre dahi saf sözlerimi benim aşalayan insan yaş gözlerini sil ![]() ![]() ![]() yarı kalıcak laf ögelerini,önce terazide tart kendisini ![]() ![]() ![]() saman altına girmiş buzağıyı aramak sana düşmez abisi ![]() ![]() ![]() takip edin dinleyin merakla Kelam yazar yeni tarihi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|