![]() |
Grup Koridor - Haram Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Koridor - Haram OlsunGrup Koridor - Haram Olsun Sokak lambalarıyla konuştum bugün Kaldırım taşlarını saydım Ben şehre de sana da küstüm Bir çocuktum şimdi yaşlandım Sokaklarda bir başıma yürüyorum yavaş yavaş Tanyeli ağarmakta donuyorum yavaş yavaş Gel dedim gelmedin bu bizim için artık bir savaş Aşk bendeydi bilmedin ölüyorum yavaş yavaş Gözlerim uykuya hasret Bugün yarın hep sabret Gündüzlerim gece olsun Adım dilinde hece olsun Aldatan aldanır biliyorsun Seni seviyorum görüyorsun Beni ellere mi veriyorsun Ölüyorum yavaş yavaş Haram olsun haram olsun Bu aşk sana bu aşk sana Altından ırmaklar akan cennetlerden kaçtım yar haram olsun haram olsun Bu aşk sana bu aşk sana Kan damlıyor gözlerimden kokuna hasret kaldım yar Hüzünlerim çocuktular sne büyüttün hepsini Bak bir gün daha doldu Bu aşk burada bitti Gözlerim uykuya hasret Bugün yarın hep sabret Gündüzlerim gece olsun Adım dilinde hece olsun Aldatan aldanır biliyorsun Seni seviyorum görüyorsun Beni ellere mi veriyorsun Ölüyorum yavaş yavaş Haram olsun haram olsun Bu aşk sana bu aşk sana Altından ırmaklar akan cennetlerden kaçtım yar haram olsun haram olsun Bu aşk sana bu aşk sana Kan damlıyor gözlerimden kokuna hasret kaldım yar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|