![]() |
Keçi Köprüsü Kitabının Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçi Köprüsü Kitabının ÖzetiKeçi Köprüsü "Kaybetme ve yas tutmanın enfes ve hüzünlü romanı ![]() -Booklist: Editörlerin Seçimi Arkama bakmadan dönüp gitmekle kendimden çok şey kaybettim ![]() Geçmişimden, hayatımdan hep verdim ![]() ![]() Beni ben yapanı kaybettim; kendi yaptığımı da kaybettim ![]() Artık bakmamak, kendi isteğimle kör yaptı beni ![]() Amerikalı fotoğrafçı Stephen Brings, arkasında sorunlu bir ilişkiyi ve hala kayıp olan oğlunun kaçırılmasının acı veren hatıralarını Chicago'da bırakıp, Yugoslavya iç savaşı sırasında Balkanlar'a gider ![]() Amaçsızca Bosna kasabalarında dolaştığı sürede Stephen, yaşadığı travmadan kurtulmaya, oğlunun acısını dindirmeye çalışır ve bir süre sonra gerçek savaş, kendi iç dünyasındaki savaşın aynası halini alır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keçi Köprüsü, akıllardan silinmeyen anıların ve unutuşun bir masalı, kaybetmenin ve kurtuluşun sorgulayıcı bir öyküsü, özgür kılmanın ve hayata tutunmanın, ve hayatın gerisindeki evrensel anlamın bir arayışıdır ![]() ![]() Dolambaçlı katmanlar halindeki anlatımı, zamanda ve mekanda geri ve ileri gelişleriyle zeki, çarpıcı ve kanlı sonuçlar inşa eden bir roman ![]() ![]() - Chicago Tribune Milan Kundera'nın nefis özlü yaklaşımı ve Graham Greene yarı araştırmacı yönüyle belenmiş McNally'nin bu özgün hikayesi, kendine has güçlü ve zarif bir üsluba sahip ![]() - Publishers Weekly Yazar : T ![]() ![]() Yayınevi : ODTÜ Sayfa Sayısı : 398 Etiket Fiyatı : 18,00 YTL Basım Tarihi : Temmuz 2008 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|