Kiraz Toplar Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kiraz Toplar TarifiMalzemeler 1 PAKET BİSKÜVİ 1ÇAY KAŞIĞI ŞEKER BOYASI KIRMIZI 1 ÇORBA KAŞIĞI FINDIK TOZU 2 ÇORBA KAŞIĞI BAL VE HERHANGİ BİR REÇEL SUYU 1 LİMON KABUĞU RENDESİ 2 ÇORBA KAŞIĞI SÜT 1 AVUÇ FINDIK 1 KAŞIK MARGARİN YapılışıBİSKÜVİLER RONDODA EZİLİR İÇİNE GIDA BOYASI 2 ÇORBA KAŞIĞI DÖVÜLMÜŞ FINDIK 2 ÇORNA KAŞIĞI BAL, LİMON RENDESİ SU VE MARGARİN KOYULUP KÖFTE GİBİ YOĞURULUR KİRAZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARILIP,YUVARLANIR ORTASINA FINDIK KOYULUP İKİ AVUÇ ARASINDA KAPATILIR ÜSTÜNE KİRAZ SAPI TAKILIP NANE YAPRAKLARIYLA SÜSLENİR
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|