![]() |
Sosis Ruloları (İtalya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosis Ruloları (İtalya)Sosis Ruloları (İtalya) 20 ince kepek ekmeği dilimi 2 çorba kaşığı Dijon ya da ingiliz hardalı 60 g (4 çorba kaşığı) tereyağı 2 tatlı kaşığı salça 2 diş sarımsak (dövülmüş) Sosisi için: 400 g yağsız dana eti (tercihen kol bölümünden) 1 soğan (iri doğranmış) 60 g kepekli ekmek içi 30 g (2 çorba kaşığı) tereyağı 1 tutam tuz 1 tutam taze çekilmiş karabiber 2 tatlı kaşığı karışık taze aromatik otlar (maydanoz, dereotu, nane, vb ![]() Harcı hazırlamak için dana etini ince şeritler halinde kesip, soğanı karıştırarak kıyma makinesinde çekin ![]() ![]() ![]() Önce fırınınızı 220°C'a ısıtın ![]() ![]() Ekmek dilimlerinin kabuklarını alıp, merdaneyle hafifçe bastırarak esnetin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağı, salça ve sarmısağı küçük bir kâsede pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|