Hardallı Yumurta Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Yumurta Tarifi



8 adet katı yumurta

60 gr Teremyağ

2 adet konserve sardalya balığı

Tuz

Karabiber

1 çay kaşığı hardal

Maydanoz

Garnitür İçin:

1/2 yeşil salata

1 limonun suyu

Yumurtaların kabuklarını soyun Uzunlamasına ikiye bölün Sarılarını dikkatlice çıkartın Süzgeçte ezip püre haline getirin Teremyağınla püre yumurta sarılarını iyice karıştırın Sardalya balıklarını çok küçük doğrayın Krem halindeki yumurta sarılarına ilave edin Tuz, karabiber ve hardalı katın Maydanozu yıkayıp doğrayın Sonra yumurta sarısına katın Sıkma torbasına koyup yarım yumurta aklarının içine sıkın Yeşil salata yapraklarını yıkayın Suları süzülünce servis tabağına yerleştirin Limon suyu serpin Yumurtaları da üzerine koyup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.