![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Karşıyı sorgularken birazda kendimizi sorguya cekmek en iyisidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor ![]() badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...sen üzerine alınma ablamm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum ![]() aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamamdır alınmadım canım zaten abartmam badanayı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendimi bilddiğime göre sorun yok o zamn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...RUZG4R´isimli üyeden Alıntı aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu Biliyorum kardesim güldüm gercekten ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Hep derim hep de derim ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş ![]() ![]() Bi insan insan olsun yeterki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Hep derim hep de derim ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş ![]() ![]() Bi insan insan olsun yeterki ![]() ![]() Yorumum sadece BUDUR olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Bin yaşa sitem |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|