Gratine Edilmiş Fasulyeli Dana Pirzola Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gratine Edilmiş Fasulyeli Dana Pirzola Tarifi



6 DANA PİRZOLASI (HERBİRİ 200 GR)

400 GR YEŞİL FASULYE (DONDURULMUŞ)

1 YUMURTA

3 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI

50 GR RENDE GRAVYER PEYNİRİ

TUZ

KARABİBER

Fasulyeleri suda haşlayın Haşlandıktan sonra süzüp bir yumurta ve krema ile birlikte mikserden geçirin Karabiber ekleyin

Pirzolaları kuvvetli ateşte ve zeytinyağında iki tarafları 5'er dakika* kızartın Tuz ve biber ekin

Fasulye püresini pirzolaların iki yüzüne de yayın ve üzerlerine gravyer rendesi serpin

Pirzolaları 220 derece ısıtılmış fırında 10 dakika* gratine edin ve hemen servis yapın

Not: Etin içini kanlı istemiyorsanız pişirme sürelerini arttırabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.