![]() |
Susamlı Piliç Kızartması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Piliç Kızartması TarifiSusamlı Piliç Kızartması Tarifi 125 g ![]() ½ yumurta beyazı 2 adet ince ince kıyılmış taze soğan 1 çorba kaşığı susam yağı tuz ve karabiber 4 dilim tost ekmeği 25 g ![]() Bakpi Piliç dilimleri, yumurta beyazı, taze soğan, susam yağı, tuz ve karabiberden oluşan malzemeyi karıştırarak, yumuşak bir hamur haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Her parçayı susam tohumlarından oluşan bir kâseye batırarak, üstünün tamamen susamla kaplanmasını sağlayın ![]() ![]() ![]() Her seferinde birkaç adet olmak üzere, susamlı dilimleri tavaya atın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|