Pokémon Platinum, Ds'e Duyuruldu

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Popüler Pokémon sitesi Serebiinet, CoroCoro ismindeki Japon dergisinin DS'e çıkacak üçüncü Pokémon oyunu hakkında bilgilere sahip olduğunu belirtti Oyun; "Pokémon Yellow", "Diamond" ve "Pearl" gibi hazırlanıp, "Pokémon Platinum" ismini alacak

Oyun içinde şu an sahip olduğumuz Pokémonların yeni formlarına ulaşabileceğimiz de onaylanmış durumda Buna Giratina, (büyük ihtimalle oyunun logosunda göreceğimiz yaratık) Regigigas ve Shaymin de dahil Ayrıca oyundaki savaş sisteminin de yeni bir arayüze sahip olması bekleniyor

Underground bölümünün Wi-Fi ile kullanılabilmesi, şu an sadece bir söylenti şeklinde karşımıza çıkıyor Ayrıca önceki versiyonlarda gördüğümüz Battle Frontier'ın benzeri olarak yeni bir Battle Island da bulunacak Oyunun çıkış tarihi, Japonya için önümüzdeki Ağustos olarak tahmin ediliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

slm arklar pokemon platinum oynuyorum ben elite four u yendim pal parka bir turlu giremiyorum kanto ve hoenn den bahsediyor ne oldugunu bilmiyorum pokemon hakkında amator sayılırız dahapal parka girmem icin ne yapmam lazım lutfen yardımcı olun
msn adresim : msn yasak! isteyen burdan da ulasabilir yardım lutfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com