Ara Tatil Bitiyor, Okula Dönüş Başlıyor: İşte öğrencileri Bekleyen Takvim... |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Ara Tatil Bitiyor, Okula Dönüş Başlıyor: İşte öğrencileri Bekleyen Takvim...Ara tatil bitiyor, okula dönüş başlıyor: İşte öğrencileri bekleyen takvim ![]() ![]() ![]() 2025-2026 eğitim öğretim döneminin ikinci ve son ara tatili bugün bitiyor Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 14 Haziran, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ise 20-21 Haziran’da yapılacak![]() Haber Merkezi Ara tatil bitiyor, okula dönüş başlıyor: İşte öğrencileri bekleyen takvim ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ikinci ara tatili 16-20 Mart arasında yapıldı Şeker Bayramı ve hafta sonlarının da eklenmesiyle 9 gün süren ara tatil bugün sona eriyor Yarın sabah 18 milyondan fazla öğrenci ile 1 2 milyon öğretmen okullarına dönerek ders başı yapacak![]() YAZ TATİLİ VE SINAVLAR NE ZAMAN? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 14 Haziran, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ise 20-21 Haziran’da yapılacak ![]() 8 Eylül 2025’te başlayan eğitim ve öğretim yılı 26 Haziran Cuma günü sona erecek
|
|