İstanbul Büyükçekmece'de Milyonluk Vurgun: Kuyumcu Altınlarla Ortadan Kayboldu! |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
İstanbul Büyükçekmece'de Milyonluk Vurgun: Kuyumcu Altınlarla Ortadan Kayboldu!İstanbul Büyükçekmece'de milyonluk vurgun: Kuyumcu altınlarla ortadan kayboldu! Büyükçekmece’de bir kuyumcunun, yurttaşlara altına alıp satma bahanesiyle topladığı milyonlarca lirayla kaçtığı iddia edildi ![]() İHA İstanbul Büyükçekmece'de milyonluk vurgun: Kuyumcu altınlarla ortadan kayboldu! İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Celaliye Mahallesi’nde geçen günlerde bir dolandırıcılık olayı yaşandı ![]() İddiaya göre; bir şahıs mahallede kendisinden alışveriş yapan yakınlarından, ‘altını ve parayı işletme’, ‘parayı alıp altını sonra verme’ bahanesiyle milyonlarca lira topladı ![]() Şahıs bir gecede aniden ortadan kaybolurken, mağdur olduğunu söyleyen bazı yurttaşlar polise ve savcılığa şikâyette bulundu Mağduriyet yaşayan bazı yurttaşların ise, kuyumcunun geri geleceği umuduyla şikâyetçi olmadığı öğrenildi![]() "DOLANDIRMIŞ PİYASAYI GİTMİŞ" Ercan Tiryaki adlı yurttaş yaşananlara ilişkin, şöyle konuştu: "Salı akşamı geldim buraya bana gram lazım dedim Kendisi de bana ‘Tamam’ abi dedi Ben parayı verdim ‘3 tane gram altın vereceğim şimdi yok’ diyerek bana kağıda yazı yazıp verdi 2 hafta oldu Bir sürü insan var burada 10 kişiye yakın burada var Toplam bir meblağ duymadım "Komşu esnaf Erdal Döngel ise, "Ben şahsen tanımıyorum Dolandırmış piyasayı gitmiş 1 ay ya açık kaldı ya kalmadı gitti Müşterileri gelip gidiyor soruyorlar bize Mesela adam 1 milyonluk altın almaya gelmiş nakit vermiş ama altını alamamış "diye konuştu
|
|