Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

YKS Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı 2025? YKS Tercih Kılavuzu Saat Kaçta Yayınlanacak? SON DAKİKA YKS Tercih Kılavuzu ÖSYM

Eski 3 Gün Önce   #1
Şengül Şirin

YKS Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı 2025? YKS Tercih Kılavuzu Saat Kaçta Yayınlanacak? SON DAKİKA YKS Tercih Kılavuzu ÖSYM

YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı 2025? YKS tercih kılavuzu saat kaçta yayınlanacak? SON DAKİKA YKS tercih kılavuzu ÖSYM

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemi için heyecanlı bekleyiş sona eriyor 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen sınavın sonuçları açıklanmış ve gözler, tercih kılavuzunun yayınlanacağı saate çevrilmişti Bugün, 30 Temmuz 2025 itibarıyla, ÖSYM tarafından YKS tercih kılavuzunun erişime açılacağı duyuruldu Adaylar, 1 Ağustos'tan itibaren tercih işlemlerini başlatabilecek ve 13 Ağustos'a kadar tercihlerini tamamlayarak üniversite yerleştirme sürecine adım atacaklar

YKS tercih kılavuzunun yayınlanması, sınavı geçen binlerce aday için büyük önem taşıyor Adaylar, bu kılavuz sayesinde hangi üniversite programlarına başvurabileceklerini öğrenebilecek ve tercihlerine yön verebilecekler

YKS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI 2025?
2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih kılavuzu, 30 Temmuz 2025 tarihinde adayların ve kamuoyunun erişimine sunulacağı duyurulmuştu Ancak, şu an itibarıyla YKS tercih kılavuzu henüz yayınlanmamıştır Bugün içerisinde, yani 30 Temmuz 2025'te, kılavuzun erişime açılması bekleniyor ÖSYM, 1-13 Ağustos 2025 tarihleri arasında adayların tercihlerini https://aisosymgovtr adresi üzerinden yapabileceğini belirtti Bu nedenle, adaylar tercihlerini yapabilmek için kılavuzun yayınlanmasını bekliyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com