![]() |
SWM Motors Türkiye’de üretime Başlıyor: Tarih Belli Oldu! İşte Tüm Ayrıntılar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() SWM Motors Türkiye’de üretime Başlıyor: Tarih Belli Oldu! İşte Tüm Ayrıntılar...SWM Motors Türkiye’de üretime başlıyor: Tarih belli oldu! İşte tüm ayrıntılar ![]() ![]() ![]() SWM Motors, Türkiye’deki üretim hamlesine hız verdi ![]() ![]() Savaşkan İskefli Çinli otomotiv markası SWM Motors, Türkiye pazarında önemli bir adım atarak yerli üretime geçiyor ![]() ![]() ![]() 'MARKAMIZ İÇİN DÖNÜM NOKTASI' SWM Türkiye Ticari Direktörü Burak Azmanoğlu, üretim için Eskişehir’in tercih edilmesinin uzun süren fizibilite çalışmalarının ardından alındığını belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() Urzema Holding CEO’su Murat Ertaş ise Eskişehir’in sanayi kültürü, lojistik avantajları ve nitelikli iş gücüyle öne çıktığını vurgulayarak, “Bu yatırım, Eskişehir’de otomotiv sanayisinin yeniden canlanacağının güçlü bir göstergesidir ![]() ![]() YILLIK ÜRETİM ADEDİ AÇIKLANDI SWM Türkiye, üretime yıllık 25 bin adetlik bir kapasiteyle başlamayı hedefliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Azmanoğlu, 2023’ün ikinci yarısında başlayan ortaklık sürecinin hızlı ilerlediğini belirterek, “Üretim kararı kısa sürede hayata geçti ![]() ![]() ![]() ![]() İHRACAT DA PLANLANIYOR Eskişehir’deki tesis yalnızca iç pazara değil, aynı zamanda ihracat odaklı üretim yapacak ![]() ![]() BAYİLİKLER ARTIYOR SWM Türkiye’nin üretim kararı sonrası bayi taleplerinde ciddi artış yaşandı ![]() ![]() ![]() ELEKTRİKLİ ARAÇLAR AÇIKLAMASI Urzema Holding CEO’su Murat Ertaş, yatırım kararında Eskişehir’in altyapısı, tedarik ağı ve kalifiye işgücünün belirleyici olduğunu ifade ederek “Bu şehirde sadece üretim değil, inovasyon da yapılacak ![]() ![]() ![]()
![]() |
|