Konu
:
Kup Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Kup Tarifleri
09-06-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Kup Tarifleri
Dutlu Kup
Malzemeler :
10 pötibör bisküvi
1 kase kara dut
3 çorba k
tozşeker
1 su b
portakal suyu
1 kutu labne peyniri
1 su b
ceviz
1 su b
krema
1 çay b
pudra şekeri
Süslemek için:
Dut
ceviz
kayısı
Hazırlanışı :
Tavaya toz şekeri alın ve karamel kıv***** getirin
Karamel kıv***** gelince üzerine 1 su bardağı portakal suyunu ilave edin
Akıcı bir kıvam elde edin
Daha sonra üzerine 1 kasenin yarından fazlasını tavaya ilave edin
Karıştırma kabına 1 su bardağı kremayı alın
Üzerine 1 çay bardağı pudra şekeri ilave edip mikserle çırpın
Üzerine 1 kutu labne peyniri ekleyin ve tekrar çırpın
10 adet pötibör bisküviyi ve 1 su bardağı cevizi parçalayıcıdan geçirin
Kuplara ilk önce kremalı karışımdan boşaltın
Üzerine toz haline bisküvi ve cevizi üzerine karadutları alın
Kalan kremalı karışımı boşaltın
Üzerine kalan karadutları ile süsleyip soğuk olarak servis edin
Not:
Oktay Usta Tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul