Yalnız Mesajı Göster

Deniz Mahsulleri Salata

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Deniz Mahsulleri Salata







Deniz Mahsulleri Salata



MALZEMELER
  • 50 GR iç karides
  • 50 GR akdeniz yeşilleri
  • 30 GR kapari
  • 30 GR kornişon turşu
  • 25 GR somon
  • 1 AD çeri domates
  • 1 AD maydonoz
  • 5 GR tuz
  • 15 GR sıvı yağ
  • 25 GR yengeç eti
  • 25 GR ahtapot
YAPILIŞI
Deniz mahsulleri haşlanır ve küp şeklinde doğranır Turşu kapari ve maydanoz ile Akdeniz yeşilleri karıştırılarak servis tabağınızda dilediğiniz gibi süsleyerek çeri domates ve yağ ile servis edilir
Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla