Yalnız Mesajı Göster

Et Kavurma Tarifleri

Eski 09-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Kavurma Tarifleri



Mantarlı Et Kavurma
Malzemeler:
  • 300 gram dana kuş başı et
  • 300 gram mantar
  • 1 adet soğan
  • 2 adet çarliston biber
  • 2 adet domates
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yeteri kadar tuz karabiber
Malzemeler:
Etleri bir tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar kavurun Tereyağı ve piyazlık doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin Mantarları yıkayıp doğrayın Yeşil biberi ince kıyın Mantar ve biberleri katıp mantarlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin Doğranmış domates, tuz, karabiber ekleyip az su ilavesiyle etler ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin Sıcak olarak servise sununAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla