Konu
:
Et Haşlama Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Et Haşlama Tarifleri
09-06-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Et Haşlama Tarifleri
Kuzu Haşlama
Malzemeler:
4 Adet Kuzu Gerdan (kemikli)
3 Patates
Tuz
Pul Biber
Sarımsak(İstenirse)
Hazırlanışı:
Etler düdüklüye üstüne geçecek kadar su iel konur ve kapağı kapatılmadan 15 dk kaynatılır
Bu arada Biriken köpüğü alınır
Daha sonra patatesler soyulur
Haşlanırken ezilmesin diye 2'ye bölünerek konur ve düdüklünün kapağı kapatılır
30 dk kadar haşlandıktan sonra yemeğimiz hazır
Pişen yemeğe tuzu atılır
Servis edilirken istenirse dövülmüş sarımsak ve pul biber ilave edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul