Yalnız Mesajı Göster

Et Haşlama Tarifleri

Eski 09-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Haşlama Tarifleri



Kuzu Gerdan Haşlama
Malzemeler:
* 500 grkuzu gerdan
* 2 havuç
* 1 brokoli
* 4 patates
* arpacık soğan
* kereviz yaprağı
* limon
* 1 çorba kun
* 1 yumurta sarısı
* su
* tuz
Hazırlanışı:
Etin üstüne biraz su ekleyerek bir iki taşım kaynatın Daha sonra üzerine su ekleyerek pişmeye bırakın Bir süre sonra pişmesine yakın sıvıyağda sotelenmiş havuç ve arpacık soğanı da ekleyerek karıştırın Biraz pişince üzerine patatesleri de ekleyin Etler pişince tuzunu ilave edin Terbiyesi için bir kasede un, yumurta sarısı ve biraz suyu karıştırın Daha sonra üzerine biraaz sıcak su ekleyin Daha sonra pişmekte olan etlere ilave edin

Daha sonra üzerine brokolileri ilave edin ve 5 dk kaynatın Kereviz yaprakalrını doğrayıp üzerine serpin Haşlamanız servise hazırdır
Not:Oktay Usta Tarifi



Alıntı Yaparak Cevapla