Konu
:
Et Haşlama Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Et Haşlama Tarifleri
09-06-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Et Haşlama Tarifleri
Kuzu Gerdan Haşlama
Malzemeler:
* 500 gr
kuzu gerdan
* 2 havuç
* 1 brokoli
* 4 patates
* arpacık soğan
* kereviz yaprağı
* limon
* 1 çorba k
un
* 1 yumurta sarısı
* su
* tuz
Hazırlanışı:
Etin üstüne biraz su ekleyerek bir iki taşım kaynatın
Daha sonra üzerine su ekleyerek pişmeye bırakın
Bir süre sonra pişmesine yakın sıvıyağda sotelenmiş havuç ve arpacık soğanı da ekleyerek karıştırın
Biraz pişince üzerine patatesleri de ekleyin
Etler pişince tuzunu ilave edin
Terbiyesi için bir kasede un, yumurta sarısı ve biraz suyu karıştırın
Daha sonra üzerine biraaz sıcak su ekleyin
Daha sonra pişmekte olan etlere ilave edin
Daha sonra üzerine brokolileri ilave edin ve 5 dk
kaynatın
Kereviz yaprakalrını doğrayıp üzerine serpin
Haşlamanız servise hazırdır
Not:
Oktay Usta Tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul