Konu
:
Bahçıvan Kebabı Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Bahçıvan Kebabı Tarifleri
09-06-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Bahçıvan Kebabı Tarifleri
Bahçıvan Kebabı
Malzemeler:
750 gram kuzu kuşbaşı et
2 soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı salça
2 havuç
2 patates
2 dolmalık biber
2 domates
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Tencereye zeytinyağını dökün, içine etleri ilave edip üzerine yemeklik doğradığınız soğanları da tencereye ekleyip kavurun
Kavrulan etlerin üzerine 1 çorba kaşığı salçayı ilave edipbir taşım tekrar kaynatın
Daha sonra etlerin üzerine sıcak su döküp pişirin
Patatesleri, havuçları ve kabağı küp şeklinde kesin ve kızdırılmış yağda yarı kıvamda pişirin
Fırın kabına pişin etleri boşaltın ve üzerine yarı kıvam da pişmiş olan patates, havuç ve kabağı ilave edin
Dolmalık biberleri uzunlamısına kesin, domatesi de yemeklik doğrayın ve fırın kabına ilve edin
En son olarakta yemeğinizin baharatlarını ilave edip ısıtılmış 180 derecelik fırın da yaklaşık 15 dakika pişirin
Not:
Oktay Usta Tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul