Konu
:
Havuç Tatlısı Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Tatlısı Tarifleri
09-06-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Tatlısı Tarifleri
Havuç Tatlısı
Malzemeler:
1 kg havuç
1 paket petibör bisküvi
İri dövülmüş ceviz veya fındık
1,5 su bardağı toz şeker
Tarçın
Krema İçin:
1 paket crem ole
1 paket krem şanti
Süt
Hazırlanışı:
Havuçları soyup rendeledikten sonra teflon tencereye alıyoruz
Üzerine şekeri ekleyerek suyunu salıp çekene kadar ara ara karıştırarak pişiriyoruz
Suyunu çekerken rondodan geçirip un haline getirdiğimiz bisküvileri ekliyoruz
Tarçın ve ceviz içini de ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve ocağı kapatıyoruz
Dikdörtgen borcama malzememizi koyuyoruz diğer tarafta crem oleyi üstündeki tarife göre hazırlayıp puding haline gelince içine toz olarak krem şantiyi ekliyoruz ve tekrar çırpıyoruz
Ilıyan havuçların üzerine spatula yardımıyla sürüp düzeltiyoruz üstünü fındıkla süslüyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul