Yalnız Mesajı Göster

Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)







Minestrone (İtalya)



MALZEMELER
1 adet orta boy pirasa
1 adet orta boy sogan soyulup dörde bölünecek
2 sap kereviz yapragi
2 yemek kasigi yag
2 yemek kasigi silme un
1 litre tavuk suyu
2 adet soyulmus havuc
4 adet soyulmus domates
200g dogranmis jambon
25g sehriye

YAPILIŞ TARİFİ
Kereviz, sogan ve pirasa robotta kiyilirDogranan malzeme kizgin yagda
yumusayana kadar kizartilir Bu malzeme unla karistirilir Bu malzemeye
tavuk suyu yavas yavas yedirilerek ilave edilip karistirilir Havuclar
rendelenir Domates ince kiyilir() Havuc, domates, jambon ve sehriye
corbaya ilave edilir Sebzeler pisinceye kadar yavas ateste karistirilarak
kaynatilir Permesan peyniri ile servis yapilir

Alıntı Yaparak Cevapla