Konu
:
Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)
Yalnız Mesajı Göster
Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)
Minestrone (İtalya)
MALZEMELER
1 adet orta boy pirasa
1 adet orta boy sogan soyulup dörde bölünecek
2 sap kereviz yapragi
2 yemek kasigi yag
2 yemek kasigi silme un
1 litre tavuk suyu
2 adet soyulmus havuc
4 adet soyulmus domates
200g dogranmis jambon
25g sehriye
YAPILIŞ TARİFİ
Kereviz, sogan ve pirasa robotta kiyilir
Dogranan malzeme kizgin yagda
yumusayana kadar kizartilir
Bu malzeme unla karistirilir
Bu malzemeye
tavuk suyu yavas yavas yedirilerek ilave edilip karistirilir
Havuclar
rendelenir
Domates ince kiyilir
() Havuc, domates, jambon ve sehriye
corbaya ilave edilir
Sebzeler pisinceye kadar yavas ateste karistirilarak
kaynatilir
Permesan peyniri ile servis yapilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul