Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)







Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)

Malzemeler:
  • 4 parça bonfile
  • 4 dilim tost ekmeği / esmer ekmek
  • 2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
  • 150 gr porcini mantarı
  • 1 yemek kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/3 fincan beyaz şarap
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Bir kaba 1 kaşık sıvı yağ koyun Sarımsakları ve mantarları ekleyip mantarların rengi hafif değişinceye kadar çevirin Beyaz şarap, maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin Suyunu çekene kadar pişirin[*]Etleri yağlanmış tefon tavada pişirin[*]Ekmekleri kızartın()[*]Kızarmış ekmeklerin üzerine etleri, onun da üzerine mantarlı karışımdan koyun[*]Servis tabağına alarak sıcak servis yapın Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla