Konu
:
Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)
Mantarlı Fillet Mignon (İtalya)
Malzemeler:
4 parça bonfile
4 dilim tost ekmeği / esmer ekmek
2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
150 gr
porcini mantarı
1 yemek kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1/3 fincan beyaz şarap
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Bir kaba 1 kaşık sıvı yağ koyun
Sarımsakları ve mantarları ekleyip mantarların rengi hafif değişinceye kadar çevirin
Beyaz şarap, maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin
Suyunu çekene kadar pişirin
[*]Etleri yağlanmış tefon tavada pişirin
[*]Ekmekleri kızartın
()[*]Kızarmış ekmeklerin üzerine etleri, onun da üzerine mantarlı karışımdan koyun
[*]Servis tabağına alarak sıcak servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul