Konu
:
Şarap Ve Balsamic Soslu Somon (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Şarap Ve Balsamic Soslu Somon (İtalya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şarap Ve Balsamic Soslu Somon (İtalya)
Şarap ve Balsamic Soslu Somon (İtalya)
Malzemeler:
2 parça somon fileto
1 küçük boy kırmızı soğan (ince dilimlenmiş)
2 yemek kaşığı balsamic sirke
1/3 fincan beyaz şarap
½ yemek kaşığı dereotu (ince kıyılmış)
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Somon filetoları toplam 4 eşit parçaya bölün
[*]Bir kapta şarap, balsamic, dereotu ve soğanı karıştırın
[*]Somonların üzerine dökerek 15-20 dk
marine edin
[*]Balıkları sostan çıkarıp ızgarada pişirin
()[*]Sosu da bir kapta pişirerek, somonların üzerine dökün
[*]Sıcak olarak servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul