Konu
:
Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)
Domates Soslu Biftek Rulo (İtalya)
Malzemeler:
8 adet ince biftek parçası
¼ fincan pecorino peyniri (ya da kaşar peyniri) rendelenmiş
5 adet domates (küp şeklinde kesilmiş) ya da 1 kutu doğranmış domates
½ fincan beyaz şarap
3 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
½ fincan maydanoz (doğranmış)
2 yemek kaşığı kırmızı pul biber
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:[*]Biftek dilimlerini bir tabağa koyun
Her dilimin ortasına rendelenmiş peynir, sarımsak ve maydanoz koyun
Biftekleri sararak rulo haline getirin
Üzerlerine tuz, karabiber ve kırmızı biber serpin
Açılmaması için üstlerine kürdan batırın
()[*]Rulo halindeki etleri tencereye koyun
Şarabı ve domatesleri ekleyin
Kısık ateşte 2 saat kadar pişirin
[*]Etler piştikten sonra servis tabağına alarak sıcak servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul