Konu
:
Acı Tatlı (Çin Çorbası)
Yalnız Mesajı Göster
Acı Tatlı (Çin Çorbası)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acı Tatlı (Çin Çorbası)
Acı Tatlı (Çin Çorbası)
MALZEMELER
10 gr Dana eti
10 gr Beyaz lahana
5 gr Soya filizi
5 gr Çin Mantarı
2 çor kaşık Elma sirkesi
1 çor kaşık Soya sos
1 çay
kaşık Pul acı biber
1/2
adet Yumurta
1 çay
kaşık Susam yağı
1 dal Yeşil soğan
1/2
çay
kaşık Monosodium glutamate
1 su
Bardak Kemik suyu
1 çay
kaşık Nişasta sulandırılmış
Yeterince tuz ve karabiber
YAPILIŞI:
Yağsız dana bonfilesini jülyen doğrayın ve kanını aldıktan sonra bir Vok'ta et suyunu koyun, kaynasın suyu
eksilirse su ilave edin
() Buna kalan diğer sebzeleri jülyen dorayın, sebzelerin pişirme süresine göre
salma üsülü içine atın, tüm malzemelerini ilave edin en son yumurtasını çıparak ilave edip ocakta alın ve
östüne ince doğranmış soğanı ve soya yağı ilave ederek servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul