Konu
:
Frikassee (Almanya)
Yalnız Mesajı Göster
Frikassee (Almanya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frikassee (Almanya)
Frikassee (Almanya)
Malzemeleri :
Bir tavuk, havuc ,karnibahar,bezelye,misir, iki üc yemek kasigi un ve eksi kaymak tuz ,karabiber
Yapilisi:
Önce tavugumuzu hasliyoruz etini ayiriyoruz dogradigimiz sebzelerimizi tenceremize alip üzeriine tavumuzun suyundan koyup pisiriyoruz üc kasik unu az sulandirip yemegimize ekliyoruz bes dakika kadar daha pisiriyoruz tuz karabirle tatlandiriyoruz ve tavuk etlerimizi ekliyoruz, son olarak 200g kadar eksi kaymagimizi koyup karistiriyoruz kaymagi koyduktan sonra ocak üstünden aliyoruz
()Artan tavuk suyumuzla kilasik pilavimizi yapiyoruz
Bu yemek pilavla birlikte yenilen bir yemektir ayrica yaz mevsiminde kuskonmazlada yapilir
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul