Konu
:
Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa)
Yalnız Mesajı Göster
Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kalıpta Krema/ Kör Ala Krema (Fransa)
Kalıpta Krema /
Kör Ala Krema
(Fransa)
Malzemeler :
225 gr
karper, eritme peynir
2 bardak koyu krema
2 çay kaşığı elenmiş pudra şekeri
225 gr
çilek
Limon suyu
Pudra şekeri
Hazırlanışı :
Tahta bir kaşık kullanarak peyniri ince bir tel elekten, derin bir kaba ezerek geçirin
Sonra içine koyu krema ile pudra şekerini katın ve iyice karıştırın
Hazırladığınız karışımı ya altı delikli, kalp şeklindeki kalıplara dökün yada içine tülbent serilmiş bir süzgeç içine koyun ve sabaha kadar süzülmesi için serin bir yerde bırakın
()
Servis yapmadan önce, kalıpları servis tabaklarına ters olarak çevirip boşaltın, üzerine çilek ve tat vermesi için pudra şekeri serpiştirin, sonra çilekle süslediğiniz kremayı servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul