Konu
:
Biberli Pilav (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Biberli Pilav (İtalya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberli Pilav (İtalya)
Biberli Pilav (İtalya)
3 adet kırmızı dolma biberi
3 diş sarımsak
2 su bardağı pirinç
1 çay bardağı zeytinyağı
3,5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
Sarımsaklar ezilir
Zeytinyağında 2-3 dakika kavrulur
Üzerine çekirdekleri çıkarılmış, ince doğranmış biberler katılır
Biberler suyunu çekene kadar kavrulur
Üzerine yıkanmamış, kuru pirinç eklenir
() Birkaç kez çevirdikten sonra su ve tuz eklenir
Kapak kapatılır, kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra ateşten alınır
20 dakika dinlendirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul