Konu
:
Farinata (İtalya)
Yalnız Mesajı Göster
Farinata (İtalya)
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Farinata (İtalya)
Farinata (İtalya)
Malzemeler:
3 fincan mısır unu
½ fincan zeytinyağı
1 ½ fincan su
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Bir kapta un, su ve tuzu karıştırın
Hamur haline geldikten sonra 4 saat dinlendirin
4 saatin sonunda hamuru alın
Üstünde köpük oluşabilir
Köpüğü kaşık yardımıyla alın
Zeytinyağını hamurun üzerine yayarak dökün ve iyice içine çekmesini bekleyin
()
Önceden 240 derecede ısıtılmış fırında pişirin
(Ekmek makinasına sahipseniz hazırladığınız hamuru makinaya koyarak da pişirebilirsiniz
)
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul