Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-10-2007   #2
[KAPLAN]

Gerçekten hüznün ve gururun bir arada yaşandığı; Türk askerinin fedakarlığını, yiğitliği gösteren duygu yüklü bir olay Bunun gibi birçok olay daha var aslında bilinmeyen, hatta şu anda bile yaşanmaya devam eden Ve birçoğu günümüzde okutulan tarih kitaplarında çoktan yerini almayı haketmiş

Ancak ! bu günlere baktığımızda, tarihimizi yabancının yazdığı kitaplardan öğrenmeye başladığımızı görüyoruz ( Bizzat okuyan kişilerle muhattap oldum ! Acınacak haldeler )

Bu kitaplar nasıl üniversitelerimize girmişse, " yabancı dille yozlaşma ( Kültür soykırımı ) " eğitiminin hızlanmasıyla beraber liselerimize ; daha sonra da ilkokulda öğrencilerimize öğretilmeye başlanacak Öğretilmek dedim özür dilerim, öğrencilerimizi bilinçsiz yetiştirmek diyecektim

Bu da kendimizi tanımamıza sebep olacak Biliniz ki, " Türk " adı dünya tarihinden silinmek istenmektedir Dünyanın en çok konuşulan ilk 5 dili arasında yer alan Türkçe, neden 10-15 dile çevirilen kaynaklarda bile yerini alamıyor sanıyorsunuz ?! Avrupa'ya, Amerika'ya gidenler net bir şekilde diyor " Türkiye diye bir devletin var olduğundan çoğu insanın haberi yok " Türkiye'de ki yayınlarda ilişkilerin hınca hınç görüldüğü devletlerden bahsediyoruz burda Sizce neden bilinmiyoruz ? Soruların cevapları gayet basit

Ergenekon'un dediği gibi Okuyun !
Hatta okumakla kalmayın çevrenizdekilere de anlatın Bu millet üzerinde kısa ve uzun vadeli birçok oyun oynanıyor Okuduklarımız tarih; tarih ise gelecek için en iyi rehberimiz Tarihimize sahip çıkalım

Bu kadar önemli bir konuya böyle güzel ve anlamlı bir yazıyla değindin için teşekkürler Ergenekon

Konuyu sabitliyor ve Nesil Bilinçlendirme Kampına taşıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla