|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beslenme Ve Hastalıklar - A Dan Z Ye Hastalıklara Yararlı Sebzeler -T
T
Tansiyon
Yüksekliği: Alg, çilek, zeytin, üzüm, soğan, pirinç, çavdar, sarmısak, limon, adaçayı, nane, papatya, kuşdili, armut, çilek, elma
Düşüklüğü: Kahve, tuz, arpa, soya, tarçın
Ter kokusu: Alg, kil, enginar, maydanoz, elma, nane, kimyon, papatya, anason, limon, portakal, kekik
Tik: Kil, lahana, mercanköşk
Troid bezesi
Fazla çalışmasında: Mısır, turp, kekik, bakliyat
Az çalışmasında: Yulaf, alg
Tırnak kırılması: Limon
Tuzlu balgam: Badem, kil, havuç, lahana, salatalık, tere, ahududu, fasulye, zeytin, papatya, limon
|