Prof. Dr. Sinsi
|
Beslenme Ve Hastalıklar - A Dan Z Ye Hastalıklara Yararlı Sebzeler - A
A
Adenit (Left bezi şişmesi): Alg, kil, lahana, sarmısak, soğan, kuşdili
AFT (Pamukçuk): Havuç, karadut, mersin, limon, adaçayı, papatya, kekik
Akciğer hastalıkları: Kil, kuşkonmaz, havuç, maydonoz, tere, incir, arpa, greyfurt, çamfıstığı, turp, üzüm, sarmısak, servi tohumu, okaliptüs, rezene, karanfil, çürdükotu, lavantin, nane, soğan, adaçayı, kekik
Albümin: Kil, lahana, fasulye, ardıç, kereviz, mısır
Alkolik: Kil, lahana, maydanoz
Alerji: Alg, siyah turp, papatya, havuç, limon, lavantin, soğan, kuşdili, portakal, adaçayı
Anjin: Kil, Kereviz, lahana, incir, karadut, böğürtlen, şalgam, limon, adaçayı, kekik, defne, sarmısak, karanfil
Arı sokması: Maydanoz, lahana, pırasa, sarmısak, fesleğen, tarçın, limon, lavantin, soğan, kekik
Askarid (yuvarlak solucan): Sarmısak, papatya, okaliptus, kekik
Astım: Kil, havuç, maydanoz, lahana, marul, turp, sarmısak, anason, limon, okaliptus, lavantin, nane, soğan, kuşdili, adaçayı, kekik, papatya, karabiber
Ateş nöbeti: Havuç, salatalık, incir, ahududu, portakal, arpa, greyfurt, okaliptus, ardıç, lavantin, mazı tohumu, rezene, armut, mısır
Ayak ve koltuk altı terlemesi: Adaçayı
|