Yalnız Mesajı Göster

Eski 05-09-2007   #70
bluemoonlight

Yalnızlığımla geçireceğim son gecem olacak ! seni,yalnızlığını,sevgini…hepsini hepsini de gecenin karanlığına gömeceğim benle beraber…

Ve herkes uyurken,tatlı rüyalar görürken ben çoktan uyanmış ve yola koyulmak üzere hazırlanmış olacağım ;seni gömerek… Kimsenin ruhu duymayacak,sessizce çekip gideceğim bu şehirdenArkama dönüp bile bakmayacağım,gözyaşlarım gözyaşlarım akmayacak, dönmen için çok döküldü bu gözyaşlarım…artık ağlamağı unuttu gözlerim…artık artık ağlamayı unuttu gözlerimarkama dönüp bakmayacağım bile seninle geçirdiğim onca zamanı hatırlatan bu koca şehre !

Yalnızlığımla geçireceğim son gecem olacak !

Gecenin olmasını bekleyeceğimbeklerken seninle gittiğimiz o yerlere,son bir kez yalnız gideceğimbakıp bakıp ah edeceğim sana sevgine,kendime…ama yine ağlamayacağım… Gözümden 1 damla yaş bile akmayacak senin için,hatıralar içinakmayacak !son gecemi de yaşayıp gideceğim bu şehirden , kimileri balkonda oturup çay içecek,kimileri sevdiğinin koluna girip geceyi sabah edeceklerkimileriyse benim gibi sessizce çekip gidecekağlamadan ! ama hiç kimse bilmeyecek, o karanlığın içinde çekip gittiğimizi,anlamayacaklar ! gece, seni örttüğü gibi benim gidişimi de örtecek …

Yalnızlığımla geçireceğim son gecem olacak !

Limanların evlerin sokakların lambası söneceksevdicekler birer birer ayrılacak birbirlerinden, tekrar buluşmak üzre ! arabalar geçmeyecek artık o ıssız sokaklardan ve sen geçmeyeceksin yüreğimin en ücra köşesindençıkamayacaksın gömdüğüm o geceden… kimse bilmeyecek çekip gittiğimi ! son gecemi de yaşayıp gideceğim bu şehirden sessizcehayatımı bilen o şehirden senden ; hiç gözyaşı dökmeden ayrılacağımÇünkü ben, seon gecemde her şeyi genin karanlığına gömdümO geceyi mezar yaptım anılarıma,sevgime,sevgine Sana… Ve yalnızlığımla geçireceğim son gecem olacak …!

Alıntı Yaparak Cevapla