Konu
:
Alevli Pastırma
Yalnız Mesajı Göster
Alevli Pastırma
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alevli Pastırma
50 gram az yağlı pastırma dilimleri çemenleri ayıklanıp bir tabağa dizilip sofraya konur
3 yemek kaşığı rakı bir cezvede kaynatmadan ısıtılır
Sıcak rakı sofrada pastırmaların üzerinde gezdirilip tutuşturulur
Alevler sönünce soğutmadan yenir
Pastırma dilimleri çok ince ise daha az rakı da yerli olabilir
Tutuşturmak için kibrit kullanılırsa eczanın kokusu sinebilir
En iyisi bir kağıt tutuşturup rakıyı bununla yakmaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul