Konu
:
Yağlı Sirkeli Turşu
Yalnız Mesajı Göster
Yağlı Sirkeli Turşu
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yağlı Sirkeli Turşu
Yağlı Sirkeli Turşu tarifi
için Malzemeler :
1 kg yeşilbiber
1,5 su bardağı sirke
1 su bardağı zeytinyağ
1 su bardağı su
Sarımsak
Maydanoz
tuz
Yağlı Sirkeli Turşu
yemeğinin hazırlanışı:
</STRONG>Biberlerin tohumlarını çıkartıyorum
Bir tencere içine yağ, sirke ve suyu koyun, kaynatın
Biberleri içine atıp, yaklaşık 3 dakıka haşlayın
Sarımsakları ve maydanozları kıyın
Haşlanan biberleri bir tepsiye alın
Daha sonra bir konserve kavonozuna biraz biber, arasına maydanoz ve sarımsak koyun
Bu işlemi malzemeler bitene kadar tekrar edin
Daha sonra kalan suyun da kavonuzun içine koyun
Ağzını kapatıp 3-4 gün bekledikten sonra turşunuz hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul