Yalnız Mesajı Göster

Yağlı Sirkeli Turşu

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yağlı Sirkeli Turşu



Yağlı Sirkeli Turşu tarifi

için Malzemeler :
  • 1 kg yeşilbiber
  • 1,5 su bardağı sirke
  • 1 su bardağı zeytinyağ
  • 1 su bardağı su
  • Sarımsak
  • Maydanoz
  • tuz
Yağlı Sirkeli Turşu

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Biberlerin tohumlarını çıkartıyorum Bir tencere içine yağ, sirke ve suyu koyun, kaynatın Biberleri içine atıp, yaklaşık 3 dakıka haşlayın Sarımsakları ve maydanozları kıyın Haşlanan biberleri bir tepsiye alın Daha sonra bir konserve kavonozuna biraz biber, arasına maydanoz ve sarımsak koyun Bu işlemi malzemeler bitene kadar tekrar edin Daha sonra kalan suyun da kavonuzun içine koyun Ağzını kapatıp 3-4 gün bekledikten sonra turşunuz hazır

Alıntı Yaparak Cevapla