Konu
:
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
09-05-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı
KARIŞTIRMALI ADIYAMAN PİLAVI
Malzemeler :
1,5 kg Bulgur
500 gr Terayağı
2 kg Doğranmış Et ( Kavurma Et )
100 gr Salça
100 gr Pul Biber
50 gr Baharat
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı :
Et kavrulur , bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür , biber ve baharat üzerine 1,5 litre su ile ilave edilir
Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul